perjantai 19. toukokuuta 2017

Kesä on vihdoin täällä!


 Tänään on kyllä minusta ensimmäinen kesäpäivä. Lämmintä 20 astetta. Kävin tekemässä 3 tunnin lenkin Helsingin keskustan seudulla. Kun Kannelmäessä asun, tsekkaan joku päivä ne Haltialan metsät. Tuo kuva on otettu sen kerrostalon pihalla, jossa asun.
 Talvi tuntui pitkältä. Lehdet tulivat tänä vuonna myöhään. Mutta nyt on kesä ja pitkä talvi matkan päässä. Rahat ovat vähissä, mutta yritän säästää loppukuun. Kävin UFF second hand shopissa ostamassa vähän vaatteita. Ei ole oikein varaa ostaa käyttämättömiä vaatteita.
 Tein sen lenkin meren rannalla. Meri oli kaunis kun se kimalsi. Kävelin Kaisanimestä Hietalahteen ja sieltä Kamppiin. Kahviloita oli monta ennen Hietalahden rantaa. Kävin kaksi kertaa teellä matkan varrella.
Helsinki on kaunis kesällä. On ihana asua merenrantakaupungissa. Vaikka en nykyisin pidäkään uimisesta, viihdyn meren lähellä.
 Kun olin matkalla kotiin, ulkona oli mennyt monta tuntia. Kesä on lempivuodenaikani. Tykkään kyllä muistakin vuodenajoista, vaikka talvella on kylmä. Pidän joulustakin edelleen, mutta en ole samalla tavalla joulufani kuin nuorempana.
Olen miettinyt miksi aina käy huonosti. Onko kipu pahempaa kuin se, että satuttaa toista? En pysty antamaan itselleni anteeksi virheitäni. Pystyn antamaan toisille anteeksi, mutta joku raja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti